Stop the press! Έφτασαν οι αποδείξεις για την κακοποίηση του Johnny Depp από την Amber Heard;

Stop the press! Έφτασαν οι αποδείξεις για την κακοποίηση του Johnny Depp από την Amber Heard;

Ο ηθοποιός ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι δε μιλάμε μόνο για ένα συμβάν

Θυμάσαι που πριν λίγες μέρες σου είπαμε για ότι ο Johnny Depp ισχυρίζεται ότι όχι απλά δεν κακοποίησε εκείνος την Amber Heard, αλλά ότι ο ίδιος υπέστη τραυματισμό από την πρώην σύζυγό του; Ε, λοιπόν, τώρα δημοσιοποιήθηκαν και τα έγγραφα από το δικαστήριο, στα οποία ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής κατηγορεί την Amber για δυσφήμιση και επιθετική συμπεριφορά.

Ο 55χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι σε συγκεκριμένο περιστατικό η Amber τον χτύπησε με ένα μπουκάλι βότκα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να κοπεί το δάχτυλό του και να χρειαστεί χειρουργείο για να ξαναενωθεί. Στα έγγραφα αναγράφεται χαρακτηριστικά για το συμβάν:

«Σε ένα συγκεκριμένο φρικτό περιστατικό που συνέβη έναν μήνα μετά τον γάμο τους. Η κυρία Heard διέλυσε τα κόκαλα στο πάνω μέρος του δεξιού μέσου δαχτύλου του κυρίου Depp, σχεδόν κόβοντας το εντελώς. Η κυρία Heard πέταξε ένα μπουκάλι βότκα στον κύριο Depp – ένα από τα πολλά βλήματα που πέταξε σε εκείνον σε αυτήν και σε άλλες περιπτώσεις. Το μπουκάλι διαλύθηκε όταν ήρθε σε επαφή με το χέρι του κυρίου Depp, και το σπασμένο γυαλί και η σύγκρουση διέλυσαν το δάχτυλο του κυρίου Depp. Το δάχτυλο του κυρίου Depp χρειάστηκε να επανασυνδεθεί χειρουργικά»

Σε άλλα σημεία αναγράφονται:

«(Η Amber Heard) διέδωσε ψεύτικα στοιχεία για αυτό το γεγονός, παρουσιάζοντας τον κύριο Depp ως τον υποκινητή του δικού του τραυματισμού»

«Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίστηκε αμείωτη κατά τη διάρκεια του 15 μηνών γάμου τους. Η κυρία Heard πέταξε επικίνδυνα πράγματα στον κύριο Depp, κι επίσης τον κλοτσούσε και τον χτυπούσε με συχνότητα»

Δες μερικές σελίδες από τα επίσημα έγγραφα που έχει ετοιμάσει η ομάδα του Johnny Depp στη gallery που ακολουθεί.