Mariah Carey: Η νέα της εμφάνιση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε

Mariah Carey: Η νέα της εμφάνιση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε

Η star άλλαξε πολύ

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Mariah Carey, η οποία κλείνει τα 49 της χρόνια και ακόμη παραμένει μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα. Ωστόσο η τελευταία της εμφάνιση μετά από ένα show που έδωσε στη Νέα Υόρκη, μας παραξένεψε κάπως και σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

Η 49χρονη τραγουδίστρια που πέρυσι είχε καταφέρει να χάσει 12 ολόκληρα κιλά, μας φάνηκε αρκετά αλλαγμένη και μάλλον κάπως πρησμένη θα λέγαμε. Οι φωτογραφία στην οποία και απαθανατίστηκε να φορά ένα μαύρο μίνι φόρεμα, αφενός δεν την κολάκευε καθόλου, αφετέρου έδειχνε να έχει πάρει και πάλι αρκετά κιλά.

Από την άλλη μπορεί να ήταν και ιδέα μας, και απλά να ήταν κάπως πρησμένη. Ωστόσο, η ίδια δε φάνηκε να έχει κανένα θέμα με την εμφάνιση της, αντιθέτως έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή που εμφανίστηκε, τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης. Πριν από μερικούς μήνες η ίδια πόζαρε μαγιό και πραγματικά έδειχνε να έχει αδυνατίσει τρομερά. Οπότε τώρα δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν: είτε να πήρε κάποια κιλά, είτε να την αδικούσε το φόρεμα που επέλεξε, αλλά και η γωνία λήψης της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/BvgMpVolO_Q

Δες τη καλύτερα στη gallery παρακάτω.