Η ηθοποιός αποκαλύπτει τι ζήτησε από τον σύζυγό της για την κηδεία της μετά τη διάγνωση καρκίνου

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός αποκαλύπτει τι ζήτησε από τον σύζυγό της για την κηδεία της μετά τη διάγνωση καρκίνου

Συγκινούν τα λόγια της διάσημης ηθοποιού

Πριν τέσσερα χρόνια η ηθοποιός έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού και μόλις χθες αποφάσισε να μιλήσει για τις αποφάσεις που πήρε αμέσως μετά τη διάγνωση από τον γιατρό.

Στο λογαριασμό της στο Instagram λοιπόν η ηθοποιός Rita Wilson που έχει ξεκινήσει μια δεύτερη καριέρα πια ως τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, αποκάλυψε πως σχεδίασε μέχρι και την κηδεία της και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τον επί δεκαετίες ηθοποιό σύζυγό της, Tom Hanks.

Η 62χρονη αποκάλυψε τι ακριβώς ζήτησε από τον Tom μετά την διάγνωση του καρκίνου:

«Πριν τέσσερα χρόνια διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και έκανα πολλές και διαφορετικές σκέψεις, έγραψε η Wilson, η οποία έχει πια θεραπευτεί και συνέχισε:

«Μετά τη διάγνωση νιώθεις φόβο, άγχος και σκέφτεσαι το θάνατό σου. Είχα μια σοβαρή συζήτηση με τον συζυγό μου για το τι θέλω να γίνει μετά το θάνατό μου και του ζήτησα να είναι πολύ πολύ λυπημένος για πολύ καιρό. Του ζήτησα επίσης να κάνει ένα πάρτι για μένα, μια γιορτή». Με αφορμή την σκέψη της αυτή, η 62χρονη εμπνεύστηκε και το νέο τηε τραγούδι με τίτλο «Throw Me a Party».



Στην φωτογραφία που ανέβασε μαζί με την παραπάνω λεζάντα, η η ηθοποιός χαμογελά στον σύζυγό της Tom σε ένα δείπνο από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Rita διαγνώστηκε με καρκίνο τον Απρίλιο του 2015 και έκανε διπλή μαστεκτομή καθώς και χειρουργείο για την αποκατάσταση του μαστού.