Ξανά δίδυμα για τον George Clooney και την σύζυγό του Amal

Ξανά δίδυμα για τον George Clooney και την σύζυγό του Amal

Όλη η αλήθεια για το δημοσίευμα

Ο George Clooney και η Amal ανήκουν στα ζευγάρια που χαιρόμαστε να βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις τους, καθώς φαίνονται να είναι δύο άνθρωποι πολύ ταιριαστοί και δεν αναφερόμαστε μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση. Εκείνη είναι δικηγόρος που μάχεται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κι αυτός είναι γνωστός ανθρωπιστής και πολιτικός ακτιβιστής, και κάπως έτσι η αγάπη τους για την προσφορά αποτέλεσε έναν παράγοντα που τους έφερε κοντά.

Δύο χρόνια πριν, στις 6 Ιουνίου του 2017, το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμά του, Alexander και Ella, ενώ, πρόσφατα, κυκλοφόρησαν από συγκεκριμένα Μέσα του εξωτερικού πληροφορίες για μία δεύτερη εγκυμοσύνη της Amal και, μάλιστα, περιμένοντας ξανά δίδυμα. Το δημοσίευμα ανήκε στο Woman's Day New Zealand, το οποίο επιπλέον ισχυρίστηκε ότι η κοιλιά της δικηγόρου έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει, όπως -κατά το ίδιο- φάνηκε στο People's Postcode Lottery gala.





Προς απογοήτευση των fans του ζεύγους, το Gossip Cop σπεύδει να διαψεύσει την πληροφορία, αναφέροντας αρχικά τη δήλωση της Amal στο Hollywood Reporter (Σεπτέμβριος 2017) ότι δε θέλει να κάνει άλλα παιδιά, αλλά και το γεγονός ότι μίλησε με άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι, ο οποίος το διέψευσε κατηγορηματικά.

Προς το παρόν, λοιπόν, όχι άλλα baby news για το διάσημο ζευγάρι.