Δεν υπάρχει! Δείτε τι ρώτησε η Σκορδά τον Λεωνίδα Μαράκη από το «Πέτα τη Φριτέζα»

Δεν υπάρχει! Δείτε τι ρώτησε η Σκορδά τον Λεωνίδα Μαράκη από το «Πέτα τη Φριτέζα»

Η απορία της Φαίης…

Ένας από τους χαρακτήρες του σήριαλ του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα», που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, είναι ο Σωκράτης. Τον συγκεκριμένο ρόλο ερμηνεύει ο Λεωνίδας Μαράκης, ο οποίος , το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο ηθοποιός υποδύεται το γιο του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος έχει ένα κινητικό πρόβλημα στο χέρι. Ανέφερε μάλιστα στην Φαίη Σκορδά ότι δέχεται πολλά μηνύματα από ανθρώπους που τον ρωτούν αν έχει όντως κινητικό πρόβλημα με το χέρι του. Μόλις το άκουσε αυτό η παρουσιάστρια του είπε ότι και εκείνη έχει ακριβώς την ίδια απορία.

Ο Λεωνίδας δεν πίστευε αυτό που άκουσε και εξήγησε μερικά πράγματα για το ρόλο του λέγοντας:

«Το σίριαλ είναι format, είναι Ισπανικό. Ο ηθοποιός που κάνει τον ρόλο μου είναι όντως παραπληγικός. Η αλήθεια είναι πως αρχικά το φοβηθήκαμε λίγο. Είχαμε τη σκέψη να έχει πρόβλημα μόνο στο πόδι. Είχα τον ηθοποιό στο μυαλό μου και διάβασα πράγματα για την παραπληγία. Με ρωτάνε πάρα πολύ για αυτό. Μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram και με ρωτάνε. Ο Σωκράτης είναι τόσο καλό παιδί. Κάποιος με ρώτησε αν έχω έστω και λίγο από την καλοσύνη αυτού του ανθρώπου».

Δείτε το βίντεο: