Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε για την Μαρίνα και δεν παρατήρησες

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε για την Μαρίνα και δεν παρατήρησες

Πραγματικά περίεργο δεν είναι;

Η σημερινή μέρα είναι για την Ελένη Μενεγάκη η πιο χαρούμενη και πιο όμορφη, αφού σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή της ευτυχία. Η μικρή Μαρίνα γίνεται τεσσάρων χρονών και η ξανθιά παρουσιάστρια της ευχήθηκε πριν από λίγη ώρα μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια υπέροχη φωτογραφία.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, απεικονίζεται ο γιος της Άγγελος να κρατάει τη νεογέννητη Μαρίνα αγκαλιά με τη λεζάντα της να γράφει: «29/3/2015 Μαρινούλα μου ήρθες βραδύ και πλημμύρισες τις καρδιές μας με χαρά και ατέλειωτη αγάπη ❤️ Ο αδερφός σου ήταν εκεί για να είναι ο πρώτος που θα σε πάρει αγκαλιά ❤️ Χρόνια πολλά μωρό μου».

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη σε αυτή τη φωτογραφία έκανε και μια αποκάλυψη για την Μαρίνα που μάλλον δεν παρατήρησες. Ένα από τα σχόλια της φωτογραφίας έγραφε: «ποσά πολλά μαλλιά ? και η δικιά μου με τόσα μαλλάκια γεννήθηκε! Να την χαίρεσαι». Η παρουσιάστρια φυσικά και απάντησε στο σχόλιο αυτό, κάνοντας και μια αποκάλυψη.

«Παρά πολλά μαλλάκια και σκούρα! Μετά από 1-2 μήνες άρχισαν να ξανθαίνουν .... και μετά έγινε κατάξανθη! Περίεργο δεν είναι??

Δες τη φωτό και το σχόλιο στη gallery παρακάτω.