H Angelina Jolie στην αγκαλιά του μελαχρινού πρώην συμπρωταγωνιστή της;

H Angelina Jolie στην αγκαλιά του μελαχρινού πρώην συμπρωταγωνιστή της;

Πρόσφατα, μάλιστα, πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας του με τα παιδιά της

Το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt δε βρίσκεται πλέον μακριά από την οριστικοποίησή του κι ακόμη και τώρα πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν μία ένδειξη ότι το αγαπημένο πρώην ζευγάρι του Hollywood μπορεί να βρει τη λύση σε αυτά που το χωρίζουν και να είναι και πάλι μαζί. Όμως, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, δε φαίνεται να υπάρχει διάθεση από καμία από τις δύο πλευρές, αφού συνεχώς κυκλοφορούν τα νέα περί νέων συντρόφων των ηθοποιών.

Αυτήν τη φορά, το Grazia σε δημοσίευμά του ισχυρίζεται ότι η Angelina έχει νέο σύντροφο και, μάλιστα, είναι κάποιος που γνωρίζεις πολύ καλά. Θυμάσαι που το 2004 είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Colin Farrell στην ταινία «Alexander»; Ναι, ακριβώς, μιλάμε για τον μελαχρινό ηθοποιό που θεωρείται ως ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο Hollywood.

Το Μέσο, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι ο λόγος που η ηθοποιός παρευρέθηκε με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του Dumbo, όπου εμφανίζεται ο Farrell, είναι επειδή είναι πάλι μαζί. Μάλιστα, αναφέρει ότι πηγή τους είπε:

«Ο Colin και η Angelina είναι φίλοι για πολύ καιρό κι έχουν προχωρήσει πολύ από τις μέρες που ήταν κοινή γνώση στη βιομηχανία ότι βρίσκονται ερωτικά»

Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, όμως, καθώς το Gossip Cop έρχεται να διαψεύσει την είδηση, λέγοντας ότι δε στηρίζεται σε επώνυμη πηγή, ενώ η επίσκεψή της στην πρεμιέρα δεν αποτελεί κάτι ασυνήθιστο για τη σταρ που πολλές φορές έχει απαθανατιστεί σε αντίστοιχα γεγονότα. Συμπληρώνει, δε, ότι τα Μέσα, από τον χωρισμό της με τον Brad και μετά ψάχνουν να τη συνδέσουν με πρόσωπα ως τρόπο παρηγοριάς, χωρίς να έχουν κάποια απόδειξη.

Έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Jolie κι ο Farrell είναι απλά φίλοι.