Η Σίσσυ Χρηστίδου σε ταξίδι με διάσημο Έλληνα γόη και δεν ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε ταξίδι με διάσημο Έλληνα γόη και δεν ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης

Έχουμε και αποδείξεις

Την απολαμβάνεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στην εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» και σου φτιάχνει τη διάθεση και τη μέρα με την παρέα της, αφού το ταλέντο της στην παρουσίαση είναι αδιαμφισβήτητο. Παράλληλα, όμως, διατηρεί ένα υπέροχο κανάλι στο YouTube, από το οποίο σου χαρίζει στιγμές ατελίωτου γέλιου αλλά και όμορφες εικόνες από τα ταξίδια της. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πιο λαμπερές και αγαπημένες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz, που από το 2009 είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή Αμαραντίνη, με τον οποίο και απέκτησαν δύο γιους, τον Φίλιππο - Ραφαήλ και τον Μιχαήλ - Άγγελο.

Η όμορφη παρουσιάστρια, όμως, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατίστηκε με όχι άλλον από τον Έλληνα chef Άκη Πετρετζίκη. Οι δυο τους παρευρέθηκαν στο Inflow Summit στο Qatar, που φιλοξένησε digital influencers, digital content produces, επαγγελματίες του marketing, και πολλούς άλλους απ' όλον τον κόσμο.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με το εξής κείμενο:

«Η εμπειρία μοου στο Inflow Summit στο Qatar QA

Μαζί με το τρελό αυτό αγόρι @akispetretzikis και κάτω από την ομπρέλα της @digital.minds και της @mvsoliman βρεθήκαμε στο απόλυτο συνέδριο για tubers & influencers στο Qatar».

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.