Ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στη Meghan Markle να μη φορέσει τιάρα κι αυτός είναι ο λόγος

Ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στη Meghan Markle να μη φορέσει τιάρα κι αυτός είναι ο λόγος

Και η Δούκισσα άκουσε τον πεθερό της

Η Meghan Markle έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και, όπως όλα δείχνουν, θα κρατήσει αυτήν τη θέση για πολύ καιρό ακόμα. Η Δούκισσα του Sussex τον περασμένο Οκτώβρη επισκέφτηκε τα Fiji για ένα επίσημο γεγονός, φορώντας ένα υπέροχο, μπλε maxi φόρεμα, όμως, δε φόρεσε τιάρα, κι αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν «εντολή» του πρίγκιπα Καρόλου. Ο λόγος πίσω από αυτήν του την κίνηση δεν είναι και τόσο περίεργος όσο μπορεί να φαντάζεσαι.

Η Meghan ήθελε για την περίσταση να φορέσει μία τιάρα από τη Βασιλική Συλλογή, όμως, πηγή αποκάλυψε στην Daily Mail ότι ο Κάρολος βρήκε την τιάρα λίγο υπερβολική σαν επιλογή, καθώς μπορεί να έκανε κακή εντύπωση στον κόσμο που θα την έβλεπε. Το γεγονός που μοιράστηκε με τη Meghan και είχε σαν αποτέλεσμα εκείνη να μην την επιλέξει για το look της, ακούγοντας τον πεθερό της που γνωρίζει καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, η πηγή είπε:

«Η Meghan δεν τα καταλάβαινε όλα αυτά γιατί ήταν καινούργια στον ρόλο της και γι’ αυτό ο πρίγκιπας Κάρολος της είπε ότι δε θα ήταν κατάλληλο»