Έξαλλος ο κόσμος στο Twitter με το YFSF και υπάρχει σοβαρός λόγος!

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλος ο κόσμος στο Twitter με το YFSF και υπάρχει σοβαρός λόγος!

Γιατί το κοινό τα έβαλε με την παραγωγή του YFSF

Έξαλλο το κοινό που παρακολουθεί φανατικά το σόου μεταμφιέδων Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 κι αφορμή δεν ήταν κάποια αποτυχημένη μεταμφίεση.

Ίσα ίσα που η χτεσινή νίκη του Πασχάλη Τσαρούχα ως Διονύση Σαββόπουλου στηρίχθηκε σε μία από τις πιο άρτιες και επιτυχημένες μεταμφιέσεις του σόου όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το μπάζερ άρχισε να μοιράζει τις γιουρβιζιονικές μεταμφιέσεις για την επόμενη Κυριακή. Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, το YFSF θα έχει μια βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision αλλά οι επιλογές που έγιναν έκαναν έξω φρενόν πολλούς από τους φανς του show στο Twitter.

Οι επιλογές που έγιναν:

  1. ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Ελλάδα 1979 (Ελπίζα) 2. ΑΡΓΥΡΗΣ - Πορτογαλία 2017 (μπαλάντα του νικητή) 3. ΜΕΛΙΝΑ - Ισραήλ 2018 (Νέτα) 4. ΦΙΛΙΝΗ - Ουκρανία 2004 (Ρουσλάνα) 5. ΖΗΣΑΚΗΣ - Ισπανία 2008 (Τσίκι Τσίκι) ΣΤΙΚΟΥΔΗ - Αυστρία 2014 (Κοντσίτα) 7. ΧΡΥΣΠΑ - Ελλάδα 2002 (Ρακιτζής) 8. ΤΣΑΧΡΑ - Κύπρος 2018 (Φουρέιρα) 9. IAN - Τουρκία 2003 (Σερτάμπ) 10. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ - Ουκρανία 2007 (Ζιμπεν ζίμπεν)

Αυτό που ενόχλησε τους τηλεθεατές είναι πως οι περισσότερες από τις μεταμφιέσεις της ερχόμενης εβδομάδας έχουν ξαναγίνει σε προηγούμενα YFSF και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, όπως η μεταμφίεση του Κώστα Δόξα σε Σερτάμπ ή το Ζίμπεν ζίμπεν της Ουκρανίας του 2007 που θα αναλάβει να εκτελέσει ξανά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ακόμα μία κριτική στην παραγωγή έγινε εξαιτίας του γεγονότος που δεν επιλέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου για μια ακόμα φορά για να την ενσαρκώσει κάποιος από τους παίκτες ενώ το κοινό απογοητεύτηκε που το Fuego της Φουρέιρα δεν θα εκτελέσει η Κατερίνα Στικούδη αλλά η Εύη Τσάχρα.