Η πριγκίπισσα Diana σε σπάνιες φωτογραφίες όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Diana σε σπάνιες φωτογραφίες όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Η πριγκίπισσα Diana τις τελευταίες εβδομάδες έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο και όλοι θυμούνται την χαμογελαστή και όμορφη αγαπημένη τους πριγκίπισσα. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος του θανάτου της και δεν ήταν λίγοι αυτοί που παραξενεύτηκαν.

Μερικές ημέρες μετά έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της πάλαι ποτέ πριγκίπισσας της Ουαλίας, που τη δείχνουν όπως δεν την έχεις δει ποτέ ξανά. Η πριγκίπισσα Diana ήταν από τις γυναίκες που είχαν φωτογραφηθεί περισσότερο από καμία άλλη στον κόσμο, όμως αυτές δείχνουν μία εντελώς διαφορετική Diana.

Τραβηγμένες το 1989 δείχνουν μία Diana νέα (γύρω στα 28) προτού ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο διαλυθεί. Η μαμά των δύο αγοριών είχε επισκεφθεί την καλή της φίλη Carolyn Bartholomew και τον γιο της Jack, που είναι και ο βαφτισιμιός της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μία μηχανή που άνηκε στη νταντά του Jack, τη Mary Bruce,η οποία τος κρατούσε ανάμεσα στα αναμνηστικά της.

Μετά το θάνατο της Mary το 2007, οι φωτογραφίες δόθηκαν στον γιο της αγαπημένης της φίλης Isabella Paton, Norrie. Ο Norrie είχε πει στη Daily Mail: «Η Diana είχε φωτογραφηθεί πολλές φορές, όμως αυτές είναι συλλεκτικές. Η Mary ήταν χρόνια οικογενειακή μας φίλη και είδα αυτές τις φωτογραφίες το 1989 όταν επισκέφθηκα το σπίτι της μητέρας μου. Η Mary ήταν εκεί και μας τις έδειξε. Είχα πει πως θα ήταν ένα πολύ ωραίο αναμνηστικό και ζήτησα να τις κρατήσω.

Όπως θα δεις και μόνη σου στις φωτογραφίες φαίνεται η Diana με τη φίλη της, αλλά και μία φωτογραφία τραβηγμένη από τον William, στην οποία απαθανατίζεται ο Harry με τον μικρό Jack αγκαλιά του.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr