Έξαλλη: Η φωτογραφία που διέγραψε η Pink από το Instagram και τα σχόλια που δέχθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλη: Η φωτογραφία που διέγραψε η Pink από το Instagram και τα σχόλια που δέχθηκε

Γιατί έγινε έξω φρενών η τραγουδίστρια;

Μία φωτογραφία της Pink στο Instagram ήταν αρκετή για να κάνει τον κόσμο των social media άνω κάτω και να τη γεμίσουν σχόλια, που μόνο καλά δεν τα λες. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της, στην οποία όμως δεν είχε παρατηρήσει πως ο 2χρονος γιος της Jameson, είχε βγάλει το μαγιό του και φαινόταν αυτό που δεν έπρεπε να φαίνεται.

Τα σχόλια δεν ήταν καθόλου όμορφα σχετικά με τη φωτογραφία, με αποτέλεσμα η Pink να γίνει έξω φρενών και να διαγράψει τη φωτογραφία της. Στη συνέχεια την ανέβασε ξανά φτιάχνοντας μια μουντζούρα εκεί που φαινόταν η ευαίσθητη περιοχή του Jameson, με την ίδια να αναφέρει: «Κάτι πάει πολύ στραβά με πολλούς από εσάς εκεί έξω. Σχολιάζετε την ευαίσθητη περιοχή ενός μωρού και μιλάτε για περιτομή; Αλήθεια είστε πραγματικοί όλοι εσείς εκεί έξω; Όπως κάθε κανονική μητέρα στην παραλία, δεν κατάλαβα καν ότι έβγαλε το μαγιό του.

Τη διέγραψα γιατί είστε όλοι σας αηδιαστικοί. Και τώρα απενεργοποιώ τα σχόλια στις φωτογραφίες μου, κουνώντας απογοητευτικά το κεφάλι μου σε αυτή τη στάση των social media και στην αρνητικότητα που φέρνετε στη ζωή των άλλων ανθρώπων. Κάτι πάει πολύ λάθος με όλους σας εκεί έξω. Εδώ είναι μια φωτογραφία ενός πελεκάνου, τον οποίο προφανώς πιάσαμε και βασανίσαμε για ώρες».

Τάδε έφη η Pink και κάπως θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.