Γιατί όλοι συζητούν για τη χθεσινή εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο Madwalk;

Γιατί όλοι συζητούν για τη χθεσινή εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο Madwalk;

Εσύ την είδες;

Το MadWalk 2019 - The Fashion Music Project πραγματοποιήθηκε εχθές στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας με τους αγαπημένους μας celebrities να καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί πιο όμορφοι και εκθαμβωτικοί από κάθε άλλη φορά. Την παράσταση έκλεψε η παρουσιάστρια της βραδιάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τις sexy εμφανίσεις της, ενώ το αγαπημένο μας act ήταν αυτό της μαμάς Εβελίνας Παπούλια με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου.

Απαρατήρητη φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πέρασε τόσο από το κόκκινο χαλί, όσο και από την σκηνή του Madwalk, η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία έκανε τους πάντες να παραμιλάνε. Η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο catwalk των The Designers' Lab και ήταν πραγματική εκθαμβωτική.

Η Ευαγγελία φορούσε ένα σύνολο που αποτελούνταν από ένα εφαρμοστό παντελόνι -που αγκάλιαζε το υπέροχο σώμα της- κι ένα top που άφηνε ακάλυπτη την επίπεδη κοιλιά της, ενώ το hair look της, ήταν αυτό που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή. Η παρουσιάστρια φορούσε μια ξανθιά περούκα με μακριά μαλλιά και αφέλειες και τολμούμε να πούμε πως μας άρεσε πολύ.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως δεν μιλούσαν άδικα όλοι για την χθεσινή της εμφάνιση. Μπορείς να τη δεις καλύτερα, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery.