Ο θάνατος που τσάκισε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Ο θάνατος που τσάκισε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πενθούν

Δυστυχώς τα σημερινά νέα πάγωσαν τον πρίγκιπα Harry αλλά και την σύζυγό του Meghan Markle. Η γυναίκα που ο Harry αγαπούσε πολύ και είχε δεθεί μαζί της πέθανε σήμερα, πλήρης ημερών.

Ο λόγος για μία από τις πιο μεγάλες θαυμάστριες του μικρού πρίγκιπα, την Daphne Dunne, την γιαγιά ετών 99 από την Αυστραλία.

Ο Harry και η αγαπημένη του Meghan δηλώνουν βαθιά στεναχωρημένοι για τα νέα του θανάτου της θρυλικής γιαγιάς και δεν σταματούν να σκέφτονται την οικογένειά της.

Το πριγκιπικό ζευγάρι θα στείλει και ιδιωτικό μήνυμα στην οικογένεια της Dunne που αγαπούσε τον πρίγκιπα σαν δικό της εγγόνι.

Η Daphne ήταν χήρα του πολέμου και ο 34χρονος Harry την συνάντησε και στο ταξίδι που είχε κάνει με την Meghan στην Αυστραλία, ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας είχε στείλει μήνυμα γενεθλίων στην γλυκιά γιαγιά για τα 99α γενέθλιά της.

«Αγαπητή Δάφνη, η σύζυγός μου κι εγώ σου στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για τα 99α γενέθλιά σου. Ελπίζουμε να γιορτάσεις όμορφα με την οικογένεια και τους φίλους σου και χαιρόμαστε που γλίτωσες το νοσοκομείο. Συγχαρητήρια που έφτασες σε ένα τόσο κομβικό και εντυπωσιακό σημείο λίγο πριν τον επόμενο αιώνα. Χαρούμενα γενέθλια».

Η Dunne είχε συγχαρεί τη Meghan για την εγκυμοσύνη της στην πρώτη και τελευταία τους συνάντηση και ο φακός την είχε εντοπίσει να λέει με χαρά πως το μωρό αυτό είναι ό,τι χρειαζόταν ο Harry.

O πρίγκιπας πρωτοσυνάντησε την Dunne το 2005, όταν του κέντρισε την προσοχή μιας και φορούσε όλα τα μετάλλια του αδικοχαμένου συζύγου της.

Πάντως, Meghan Και Harry ετοιμάζονται να δουν τον πρώτο χρόνο τους ως παντρεμένο ζευγάρι σε ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου.



Δες τον πρίγκιπα με την 99χρονη γιαγιά παρακάτω