Η Khloe Kardashian σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο, και κάνει μια τρομερή παραδοχή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο, και κάνει μια τρομερή παραδοχή

Πολύ καλή η ιδέα της δε νομίζεις;

Το 2018, αλλά και το μισό –περίπου- 2019 σημάδεψε τη ζωή της Khloe Kardashian για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι η απόκτηση και ο ερχομός του πρώτου της παιδιού και οι άλλοι δύο οι φορές που ο Tristan Thompson την απάτησε, προδίδοντας την εμπιστοσύνη της. Η δεύτερη φορά ωστόσο ήταν λίγο πιο σημαντική, και αυτό γιατί έγινε με την καλύτερη φίλη της αδερφής της, την Jordyn Woods.

Η συνέντευξη της Jordyn ήταν αρκετά διαφωτιστική στο Red Table Talk με τη Jada Pinkett Smith, όμως σίγουρα θέλουμε να ακούσουμε και την πλευρά της reality star. Μπορεί μέχρι τώρα να τηρεί σιγή ιχθύος και να αρκείται μόνο στα Instagram posts τα οποία είναι γεμάτα νόημα, όμως όπως είδαμε στο trailer του νέου κύκλου επεισοδίων του KUWTK θα μιλήσει και μάλιστα έξω από τα δόντια.



Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή θα αρκεστούμε στην εμφάνισή της στο show του Jimmy Kimmel, όπου για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, αναφέροντας πως παραδέχεται ότι πρέπει να σταματήσει να βγαίνει με μπασκετμπολίστες του NBA, καθώς δεν την πάτησε μία αλλά τρεις φορές (μία με τον Lamar Odom και δύο με τον Tristan Thompson). Δεν ξέρουμε αν το είπε στα πλαίσια της πρωταπριλιάς, όμως συμφωνούμε μαζί της.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr