Είναι αλήθεια! Μπορείς να ακολουθήσεις και πάλι την Meghan στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Είναι αλήθεια! Μπορείς να ακολουθήσεις και πάλι την Meghan στο Instagram

Κι όμως, κατάφεραν να αποκτήσουν κάτι που δεν έχει η Kate με τον William

Θυμάσαι εκείνα τα ζευγάρια γνωστών σου στο Facebook που έκαναν κοινά προφίλ και τα χλεύαζες; Ε, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έκαναν κάτι παρόμοιο, έφτιαξαν ένα κοινό επίσημο- επισημότατο προφίλ στο Instagram που αριθμεί ήδη πάνω από 800.000 followers (νούμερο που έγινε σε λίγες μόνο ώρες).

«Καλως ήλθατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με εσάς το έργο που αποτελεί ώθηση για εμάς, τους σκοπούς που στηρίζουμε, σημαντικές ανακοινώσεις και τη δυνατότητα να ρίξουμε φως σε σημαντικά θέματα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας υποδεχόμαστε στο @sussexroyal. Ηarry και Μeghan», αναφέρεται στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης του Harry και της Meghan Markle, ενώ στην πρώτη τους φωτογραφία επέλεξαν απλά να μας δείξουν το μονόγραμμά τους.

Μαζί με την φωτογραφία καλωσόρισμα, το πριγκιπικό ζεύγος, δημοσίευσε ακόμα εννιά αγαπημένες φωτογραφίες του μερικές από τις οποίες θα δεις στην παρακάτω gallery.


https://www.instagram.com/p/BvwZTPgBsvT


Η κίνηση αυτή έρχεται ενάμιση περίπου χρόνο από τότε που η Markle μπήκε στην βασιλική οικογένεια μέσω του αρραβώνα της κι απενεργοποίησε όλα τα προφίλ της στο Instagram ενώ πριν λίγο καιρό η εγκυμονούσα δούκισσα είχε ενεργοποιήσει κατά λάθος το προφίλ της ξανά, αφήνοντας τους κύκλους του παλατιού να μιλούν για λάθος του συστήματος του Instagram.

Προφανώς και η δούκισσα απλά ετοίμαζε το νέο μεγάλο της έργο, το κοινό προφίλ με το Harry.

Η κίνηση αυτή έρχεται τη στιγμή που τα νοικοκυριά των δύο πριγκίπων χωρίζονται και επίσημα πια, στο Παλάτι, ενώ ο λογαριασμός kensingtonroyal ήταν αυτός που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν οι πρίγκιπες με τις δούκισσες για να γνωστοποιούν δράσεις τους.



Το παλάτι έχει έναν ακόμα λογαριασμό, τον royal family, όπου βλέπουμε κυρίως τις δράσεις της βασίλισσας Ελισάβετ.
Το Kensigton Royal φρόντισε μάλιστα να καλωσορίσει τους Sussexes στο Instagram ενώ η φωτογραφία προφίλ του λογαριασμού απαρτίζεται πια μόνο από την οικογένεια του William Και της Kate και δεν είναι εκείνη της χρυσής τετράδας που υπήρχε μέχρι πρόσφατα. Όπως κατάλαβες εκτός από τα νοικοκυριά, χωρίζουν και το Instagram οι πρίγκιπες ή μάλλον οι σύζυγοί τους.