Η ριάλιτι σταρ και blogger αποκάλυψε την δεύτερη εγκυμοσύνη της κάπως έτσι

Πατούλια Κατερίνα
Η ριάλιτι σταρ και blogger αποκάλυψε την δεύτερη εγκυμοσύνη της κάπως έτσι

Ευχάριστα νέα για την ξανθιά καλλονή

H διάσημη σταρ που γνωρίσαμε μέσα σε ένα από τα πιο παλιά τηλεοπτικά events περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον δημοφιλή λογαριασμό της στο Instagram.

Η ξανθιά καλλονή που έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2017, φέροντας στον κόσμο τον γιο της Liam James Tell, είναι ξανά έγκυος και θα γίνει μαμά μέσα στο 2019.

Ο λόγος για την πάλαι ποτέ παίκτρια του ριάλιτι Hills και διάσημη fashion, lifestyle και beauty blogger Lauren Conrad που περιμένει το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτα και γάμου της με τον νομικό Wiliam Tell.

«Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τα νέα για μένα. Είμαστε ενθουσιασμένοι μιας και θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας αυτή τη χρονιά».

Η Lauren μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με το γιο και το σύζυγό της στο Instagram ενώ η ίδια η Conrad δεν θα συμμετάσχει στην επαναφορά του Hills που την έκανε γνωστή. Η blogger είναι επικεντρωμένη στην σειρά ρούχων και στις φιλανθρωπικές της δράσεις και φυσικά και δεν θα άφηνε την οικογένειά της για να πάει και πάλι σε ένα ριάλιτι.