Η Ήβη Αδάμου δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι

Η Ήβη Αδάμου δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι

Δες το νέο της hair look

Η Ήβη Αδάμου είναι ένα κορίτσι πολύ γλυκό και πολύ χαμηλών τόνων και πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε και μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento. Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει φωτογραφίες του μωρού, όμως είμαστε σίγουρες πως με τόσο όμορφη μαμά θα είναι ένα κουκλάκι.

Σήμα κατατεθέν της Ήβης Αδάμου, δεν είναι άλλο από τα απίστευτα μαύρα μακριά μαλλιά της, τα οποία ζηλεύουμε πάρα πολύ όταν βλέπουμε στις φωτογραφίες της. Όμως μετά την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγη ώρα, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε τόσο σε story, όσο και σε σταθερή φωτογραφία, το νέο της hair look, το οποίο μας εξέπληξε.

Η ‘Ηβη Αδάμου καθώς φαίνεται αποχωρίστηκε τα μαύρα μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε ένα πιο κοντό look και συγκεκριμένα ένα κοντό καρέ με αφέλειες. Και δεν μπορούμε να πούμε της πηγαίνει και αυτό αρκετά, όμως έχουμε την αίσθηση πως μάλλον τη μεγαλώνει λιγάκι. Όπως και να ‘χει μάλλον πρόκειται για περούκα, καθώς με αυτό το hair look εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Madwalk πριν από μερικές ημέρες.

Εσύ πώς την προτιμάς;