Εσύ ήξερες πως η Khloe Kardashian έχει και δεύτερο όνομα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εσύ ήξερες πως η Khloe Kardashian έχει και δεύτερο όνομα;

Η φωτογραφία που μας παραξένεψε.

Η οικογένεια Kardashian ό,τι και να συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, θα βρίσκει πάντα τρόπο για να είναι μέσα στα πράγματα και στην καθημερινή επικαιρότητα. Χωρισμοί, εγκυμοσύνες, σκάνδαλα, όλα τα έχει το μενού και κάθε φορά εκπλησσόμαστε το ίδιο σε κάθε νέα ανακοίνωση. Αυτή τη φορά δεν είχαμε κάποιου είδους ανακοίνωση, αλλά την κυκλοφορία της νέας δουλειάς της Kourtney Kardashian.

Το Poosh είναι πια στο αέρα και η μεγάλη αδερφή των Κardashian φρόντισε να στείλει το κατιτίς της στις αδερφές της. Και κάπως έτσι λοιπόν, χαζεύοντας στα stories της Khloe Kardashian, είδαμε κάτι και ανακαλύψαμε πως η 34χρονη έχει και δεύτερο όνομα, κάτι που αγνοούσαμε τόσο καιρό, αφού δεν το είχαμε διαβάσει και ούτε είχε χρειαστεί να ψάξουμε.

Στα πράγματα που η Kourtney έστειλε στην αδερφή της, υπήρχε και μία κάρτα που τα συνόδευε, γράφοντας διάφορα. Κι εκεί το είδαμε, η καρτούλα έγραφε «Khloe Alexandra» και κάπως νιώσαμε ένα μικρό σοκ. Η reality star έχει και δεύτερο όνομα και είναι και πάρα πολύ ωραίο. Και μοιάζει και αρκετά ελληνικό. Δες τη φωτογραφία με τις «αποδείξεις» παρακάτω στη gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr