Δύσκολες ώρες για την Britney Spears: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας

Πατούλια Κατερίνα
Δύσκολες ώρες για την Britney Spears: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας

Τι έχει συμβεί με την τραγουδίστρια

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την υγεία της Britney Spears και μιλάμε φυσική για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας που έχει κλονιστεί ξανά.

Η 37χρονη και μητέρα δύο αγοριών αποφάσισε να μπει σε κλινική με σκοπό να αφοσιωθεί στον εαυτό της, απόφαση την οποία ενστερνίζεται και ο σύντροφός της τα τελευταία χρόνια Sam Asghari. Με ένα μήνυμά του στο Instagram, ο 25χρονος fitness guru και προπονητής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι σημάδι αδυναμίας, είναι ένδειξη απόλυτης δύναμης, οι άνθρωποι πρέπει να εμπνέονται από κάτι τέτοιο, τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα».
Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι φήμες ήθελαν την Spears σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εν μέρει λόγω του προβλήματος υγείας του πατέρα της εξαιτίας του οποίου άφησε εντελώς στην άκρη την καριέρα της αλλά και της αντιπαράθεσης με αυτός, ο οποίος φέρεται να μην της επιτρέπει να παντρευτεί τον αγαπημένο της Sam με τον οποίο την χωρίζουν 12 ολόκληρα χρόνια.



Ο Jamie Spears που είναι σοβαρά άρρωστος και έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία είναι ο επίσημος διαχειριστής της κόρης του σε όλα τα θέματα περιουσίας, κινητής και ακίνητης, μετά το 2008 και το break down που είχε πάθει και τότε η τραγουδίστρια.