Όλο το cast του «Game of Thrones» έκανε reunion αλλά δεν φαντάζεσαι ποια star έλειπε και γιατί

Πατούλια Κατερίνα
Όλο το cast του «Game of Thrones» έκανε reunion αλλά δεν φαντάζεσαι ποια star έλειπε και γιατί

Ποια η δικαιολογία της ηθοποιού για να μην εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί;

Σχεδόν όλο το καστ του «Game of Thrones» βρέθηκε στην πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν της πιο δημοφιλούς σειράς ολόκληρου του πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Στο κόκκινο χαλί ήταν όλοι οι ηθοποιοί με μεγάλους, μικρότερους ή μικρούς ρόλους αλλά έλειπε μόνο μία βασική πρωταγωνίστρια.
Ο λόγος για την τηλεοπτική Cersei Lannister κατά κόσμο Lena Headey που έσπευσε να εξηγήσει από το λογαριασμό της στο Instagram ότι ήταν άρρωστη γι’ αυτό δεν κατάφερε να βρεθεί στη Νέα Υόρκη μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη, πληγωμένη και εκνευρισμένη. Δεν μπορώ να εκφράσω την απογοήτευσή μου που δεν μπορώ να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη σήμερα. Σιχαίνομαι να είμαι άρρωστη και ο χρόνος που μου συνέβη είναι χάλια. Όμως, οι συμπρωταγωνιστές μου και οι δημιουργοί θα βρίσκονται εκεί, σας αγαπώ»!


https://www.instagram.com/p/BvzjeOQhAV2

Η Εmilia Clarke έσπευσε να γράψει κάτω από το ποστ της Lena: «ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΑΜΑΚΑ, το πνεύμα σου είναι εδώ»!

Βέβαια, οι κακές γλώσσες επιμένουν πως η Headey δεν ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη γιατί θα έπρεπε να βρεθεί στο ίδιο κόκκινο χαλί με τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της Jerome Flynn τον τηλεοπτικό Bronn (αν δεν θυμάσαι για ποιον μιλάμε, δες τον στην gallery παρακάτω) με τον οποίο έχουν απαιτήσει ακόμα και στο συμβόλαιό τους να μην έχουν κοινές σκηνές. Ο χωρισμός των δύο ηθοποιών ήταν τόσο κακός που οι δημιουργοί είχαν σκεφτεί μέχρι και να μην ξαναεμφανίσουν τον χαρακτήρα που υποδυόταν εκείνος αλλά οι fans τον αγαπούν τόσο που κάτι τέτοιο απορρίφθηκε άμεσα.