H δεξίωση ενός γάμου που σχολιάστηκε όσο κανείς άλλος. Ποιοι έδωσαν το παρόν και ποιος τραγουδιστής τους διασκέδασε;

H δεξίωση ενός γάμου που σχολιάστηκε όσο κανείς άλλος. Ποιοι έδωσαν το παρόν και ποιος τραγουδιστής τους διασκέδασε;

Λάμψη και πολύ συγκίνηση στο πάρτι που έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη και ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης την Παρασκευή το βράδυ.

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι τους φίλοι αλλά και πρόσωπα από το χώρο της showbiz! Aνάμεσά τους η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Μιμή Ντενίση, η Χριστίνα Λαμπίρη με το σύζυγό της, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, η Τένια Μακρή και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες. Στο πάρτι βρέθηκε και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος ανέβασε στο twitter του τη φωτογραφία της πρωταγωνίστριας της βραδιάς!

Ο Γιώργος τραγούδησε επιτυχίες του και ξεσήκωσε τα περίπου 500 άτομα που έδωσαν το παρών. H Δέσποινα Μοιραράκη ιδιαίτερα κομψή, έλαμπε με μια μακριά τουαλέτα και συγκεκριμένα στο χρυσό μάξι φόρεμα με μακριά μανίκια! Λόγω του μεταλλικού υφάσματος απέφυγε αξεσουάρ και κοσμήματα. Μαζί με την νύφη συνέχεια δίπλα της ήταν οι αδερφές Αυγερινοπούλου που διατηρούν χρόνια φιλία αλλά και οι γιοι της που έλαμπαν από χαρά μιας και η μητέρα τους ήταν ευτυχισμένη με την υπέροχη βραδιά που παρέθεσε σε club της Εκάλης.