Ο Leonardo DiCaprio απατά την κοπέλα του με την Margot Robbie;

Ο Leonardo DiCaprio απατά την κοπέλα του με την Margot Robbie;

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής

Από τον Δεκέμβριο του 2017, ο Leonardo DiCaprio είναι σε σχέση με την κατά 23 χρόνια μικρότερή του, μοντέλο και ηθοποιό, Camila Morrone, μία σχέσ, για την οποία έχει κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ και ίσως αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που έχει κρατήσει σε διάρκεια.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, το Woman’s Day New Zealand κυκλοφόρησε μία είδηση, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο 44χρονος ηθοποιός απατά την 21χρονη κοπέλα του με τη Margot Robbie, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για δύο ταινίες (μία εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι που μας έρχεται). Μάλιστα, σημειώνει ότι, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου του ζευγαριού, η Camila έφυγε σε έξαλλη κατάσταση ακριβώς επειδή πιστεύει ότι η παραπάνω απιστία συνέβη.

Το Gossip Gop, όμως, διέψευσε την ισχυριζόμενη είδηση, λέγοντας ότι, αρχικά, η Margot είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια με τον παραγωγό Tom Ackerley κι ότι η ίδια χαρακτηρίζει τον DiCaprio ως έναν «μεγάλο αδερφό». Επιπλέον, έχει δηλώσει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το «The Wolf of Wall Street» ήταν σπάνια μαζί, δηλαδή μόνο όταν είχαν τις λίγες κοινές τους σκηνές.

Η Margot είχε δηλώσει στη Vogue της Αυστραλίας:

«Είμαστε φίλοι. Αυτές οι φήμες ήταν αναπόφευκτες, αλλά δεν υπάρχει καθόλου αλήθεια μέσα σε αυτές»