Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τρώει σουβλάκι και μετά ποζάρει με ΑΥΤΟ το κορμί

 Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τρώει σουβλάκι και μετά ποζάρει με ΑΥΤΟ το κορμί

Δες τη super sexy φωτογραφία της

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model, όπου ως κριτής των επίδοξων μοντέλων είχε κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Η έκφρασή της «δεν είναι κάτι δύσκολο το έχω κάνει κι εγώ, από εμένα είναι όχι» σημάδεψε το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά δεν υπάρχει στιγμή στην καθημερινότητά μας που να κολλάει και να μην το έχουμε αναφέρει.

Πριν από μερικές μέρες τη θαυμάσαμε στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας, όπου και παρουσίασε το MadWalk 2019 και φυσικά τη βλέπουμε καθημερινά μέσα από το Instagram account της. Η Ηλιάνα έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Πώς θα σου φαινόταν όμως αν σου λέγαμε πως και εκείνη τρώει σουβλάκια;

Λογικά δεν θα μας πιστέψεις, όμως το story της στο Instagram τα μαρτυράει όλα. Η Ηλιάνα τρώει γύρο και μάλιστα όπως αναφέρεται στο σχόλιο έχει αδειάσει το πιάτο της και το έχει γυαλίσει κιόλας. Και εκεί που σκέφτεσαι ότι κι εκείνη τρώει σουβλάκια (άρα θα φας κι εσύ), σκάει μετά η φωτογραφία της με ένα floral super sexy μπικίνι και μένεις με το πιτόγυρο στο χέρι #sorrynotsorry.

Μα δεν είναι κάπως οξύμωρο αυτό; Τρώει σουβλάκι και μετά τη βλέπεις έτσι και αναρωτιέσαι αν προλαβαίνεις να χάσεις τα κιλά που θες μέσα σε περίπου 3 μήνες.



Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr