Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει το σώμα της, μετά την ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει το σώμα της, μετά την ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης

Και είναι απίστευτο

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου η Δούκισσα Νομικού μας ανακοίνωσε (ή μάλλον επιβεβαίωσε) πως σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, και αυτή ήταν η πιο όμορφη είδηση που θα μπορούσε ποτέ να μας πει. Λίγες ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια του γιου της Σάββα, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, ενώ λίγο πιο μετά σε ένα άλλο post αναφέρθηκε στο θαύμα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και πόσο ευγνώμων νιώθει.

Και όπως καταλαβαίνεις μετά από μια τέτοια ανακοίνωση το μόνο που θέλουμε να δούμε είναι την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Και η Δούκισσα δεν μας χάλασε χατίρι, ανέβασε μια ολόσωμη φωτογραφία της, δείχνοντας μας το σώμα της. Κοιλίτσα δεν είδαμε βέβαια, γιατί μπορούμε να πούμε –όπως θα δεις κι εσύ- πως δεν δείχνει καθόλου έγκυος.

Κάνοντας λοιπόν ένα κατακόρυφο (έτσι τουλάχιστον φαίνεται στη φωτό της) μας έδειξε πως περνάει αυτό το βροχερό μεσημέρι του Σαββάτου και τα like με τα σχόλια στην ανάρτησή της έπεσαν βροχή από τους φαν της. Έχει όμως απίστευτο σώμα για εγκυμονούσα μαμά, δεν συμφωνείς;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr