Ψάχνεις μαγιό για το καλοκαίρι; Πλέον μπορείς να δανειστείς ένα της Kim Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ψάχνεις μαγιό για το καλοκαίρι; Πλέον μπορείς να δανειστείς ένα της Kim Kardashian

Ναι, καλά διάβασες

Η Kim Kardashian έχει φωτογραφηθεί με πολλά ρούχα, αλλά μερικά από αυτά που έχει φορέσει έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό σου περισσότερο απ’ ό,τι άλλα. Αν ακολουθείς την Kim στο Instagram (λογικά την ακολουθείς) τότε θα θυμάσαι τη φωτογραφία που ανέβασε με εκείνο το απίστευτα μικροσκοπικό Chanel μπικίνι της, το οποίο ίσα που κάλυπτε τα ευαίσθητα σημεία της, τον περασμένο Οκτώβρη.

Ναι, ήταν μια υπερβολικά extra φωτογραφία και όχι τόσο κατάλληλη για τα social media, όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα στην προκειμένη είναι πως αν ψάχνεις μαγιό για το καλοκαίρι μπορείς να νοικιάσεις το μικροσκοπικό μπικίνι της Kim. Το αν είναι υγιές και ασφαλές να νοικιάσεις ένα vintage bikini που έχει φορέσει κάποιος άλλος πριν από εσένα, δεν ξέρουμε να σου το απαντήσουμε (λογικά δεν είναι), αλλά μπορούμε να σου πούμε πως είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση σε ένα vintage μαγαζί στο Los Angeles.

Το site του καταστήματος αναφέρει στην περιγραφή πως το iconic αυτό μπικίνι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την τιμή. Βέβαια για να διαφημίστηκε από την Kim Kardashian μάλλον δεν θα είναι και πολύ φθηνό. Επιπλέον μπορείς να το νοικιάσεις μόνο για 3 μέρες, ίσα που προλαβαίνεις να βγάλεις τις Instagram φωτογραφίες σου.

Δες το μαγιό στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr