Η Ξανθή από το GNTM δημοσίευσε #tb φωτογραφία της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Η Ξανθή από το GNTM δημοσίευσε #tb φωτογραφία της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Δες πόσο πολύ έχει αλλάξει

Την Ξανθούλα Τζερεφού τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και ήταν από τα κορίτσια που συμπαθήσαμε ιδιαίτερα, αφού έδειξε αμέσως τον πραγματικό της εαυτό, και δεν δίστασε να ακολουθήσει το όνειρό της, παρά το γεγονός πως συγκριτικά με τις υπόλοιπες κοπέλες είχε κάποια παραπάνω κιλά. Η Ξανθή έδωσε το inspiration που έλειπε σε πολλές κοπέλες και αυτό μόνο καλό ήταν.

Και αν νομίζεις πως μετά την έξοδό της από το σπίτι του GNTM δεν βρίσκεται πια στον χώρο του modelling κάνεις μεγάλο λάθος. Το ginger κορίτσι μέσα από τις ερωτοαπαντήσεις του Instagram, αποκάλυψε πολλά πράγματα και μας έδειξε και πως ήταν πριν από μερικά χρόνια. Στις ερωτήσεις που της έκαναν είπε πως η κοπέλα με την οποία δέθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν η Μαριάννα Παινέση, ενώ με τη Μικαέλα Φωτιάδη από την «τριάδα της φωτιάς» πλέον ανταλλάσσουν και συνταγές.

Αγαπημένη της φίλη είναι επίσης και η Άννα Αμανατίδου, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μας αποκάλυψε πως είναι single. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο είχε η throwback φωτογραφία που ανέβασε από μία backstage φωτογράφιση που έκανε όταν ήταν 16 χρονών και ζύγιζε μόνο 47 κιλά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr