Διάσημη παίκτρια του Survivor 1 «κατεβαίνει» στις εκλογές!

Διάσημη παίκτρια του Survivor 1 «κατεβαίνει» στις εκλογές!

Η ξανθιά καλλονή κατεβαίνει στην πολιτική

Είναι αλήθεια πως οι φετινές περιφερειακές και δημοτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα μέσα στον Μάιο κατακλύζονται από διάσημα ονόματα στα ψηφοδέλτια που δημιουργούνται.

Και όπου διάσημα ονόματα, δεν θα μπορούσε να λείψει και μια πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor.
Ο λόγος για την εντυπωσιακή Σάρα Εσκενάζυ η οποία αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πως θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Αμαρουσίου:

«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο… Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάρα που μάθαμε όλοι μέσα από το πρώτο Survivor στο ΣΚΑΙ.

Δες το μήνυμα και τις φωτογραφίες της παρακάτω.

DPG Network