Ο πρίγκιπας William στον ρόλο του James Bond και δεν σου κάνουμε πλάκα

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας William στον ρόλο του James Bond και δεν σου κάνουμε πλάκα

Ο πρίγκιπας είναι πιθανό να είναι ο επόμενος James Bond

Αν νομίζεις πως το να είσαι ο μελλοντικός διάδοχος του βρετανικού θρόνου αποτελεί μειονέκτημα στο να γίνεις ο επόμενος James Bond κάνεις μεγάλο λάθος.

Ο λογαριασμός του Kensington στο Instagram μας ενημέρωσε πως τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, ο πρίγκιπας William κατάφερε να γίνει κατάσκοπος, λαμβάνοντας μέρος και ζώντας από κοντά την ζωή των μεγαλύτερων υπηρεσιών κατασκοπίας στην Βρετανία.
Ο πρίγκιπας ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα σούπερ μυστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στις τρεις κορυφαίες υπηρεσίες, στην Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών, στην Υπηρεσία Ασφαλείας αλλά και στην έδρα Επικοινωνιών της Κυβέρνησης.

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί ο William ήθελε να παίξει τον James Bond στην κανονική του ζωή, ο ίδιος εξηγεί στο δελτίο που δόθηκε πως ήθελε να καταλάβει ακόμα καλύτερα πως λειτουργούν οι υπηρεσίες, τη ζωτική συμβολή τους στην εθνική ασφάλεια της χώρας και εξήγησε:



«Οι οργανισμοί αυτοί είναι γεμάτοι από ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά κάνοντας εξαιρετική δουλειά για να μας κρατήσουν ασφαλείς. Εργάζονται κρυφά, συχνά δεν είναι καν σε θέση να πουν στην οικογένεια και τους φίλους τους ποια δουλειά κάνουν και ποιες πιέσεις αντιμετωπίζουν. Οι άνθρωποι αυτοί χαρακτηρίζονται από πατριωτισμό και αφοσίωση στην υπεράσπιση των αξιών αυτής της χώρας. Όλοι τους χρωστάμε βαθιά ευγνωμοσύνη για τη δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά που κάνουν», τονίζει ο δεύτερος διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Σύμφωνα με το Παλάτι, ο πρίγκιπας θέλησε να μπει στο πρόγραμμα αυτό, επειδή το επίπεδο απειλών κατά της Βρετανίας είναι μεγαλύτερο από ποτέ, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο William πήρε μάλιστα πολύ σοβαρά την εκπαίδευση και πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα στην πιο iconic μυστική υπηρεσία, την M16, αυτήν στην οποία υπηρετεί και ο κινηματογραφικός πράκτορας 007.

Ο υπεύθυνος του γραφείου αναχαίτησης τρομοκρατικών επιθέσεων στην Βρετανία, που ακούει στο μυστικό όνομα David, ανέφερε μάλιστα πως ο William μπήκε αμέσως στον ρόλο του και συνεργάστηκε άψογα με εκπαιδευμένους αναλυτές, ειδικά σε συνθήκες στις οποίες δύσκολα θα λάμβανε χώρα ένας κοινός θνητός (αν μπορούμε να αποκαλέσουμε έτσι τον πρίγκιπα William).

Κι επειδή το Hollywood ακόμα αναζητά τον επόμενο Bond, βρε λες να ψήνεται η Kate να έχει άντρα σούπερ σταρ;