Η λαμπερή εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή με την αδερφή της σε νυχτερινό κέντρο

Η λαμπερή εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή με την αδερφή της σε νυχτερινό κέντρο

Μα πόσο όμορφες μπορεί να είναι οι αδερφές Αραβανή;

Ξέρεις κι εσύ ότι όταν μιλάς για την Ευαγγελία Αραβανή οι λέξεις «όμορφη» και «λαμπερή» είναι δύο επίθετα που σίγουρα θα σου έρθουν στο μυαλό. Τα τελευταία χρόνια, την απολαμβάνεις στην τηλεόραση όχι μόνο στον ρόλο του μοντέλου αλλά και σαν παρουσιάστρια, όπου φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ταλέντο. Αυτή η ομορφιά, όμως, φαίνεται να είναι οικογενειακό χάρισμα, αφού και η αδερφή της, Μαρία, είναι μία καλλονή και κάθε φορά που φωτογραφίζεται με την αδερφή της δεν ξέρεις ποια από τις δύο να πρωτοκοιτάξεις.

Οι δύο αδερφές, λοιπόν, απαθανατίστηκαν από τα φλας των φωτογράφων σε μία έξοδό τους στο Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδάει ο σύντροφος της Ευαγγελίας, Νίκος Οικονομόπουλος. Το μοντέλο συνηθίζει να πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο για να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στο πλευρό του αγαπημένου της και η αδερφή της δεν αποτελεί σπάνια συνοδεία.

Δες τις φωτογραφίες της Ευαγγελίας και της Μαρίας στη gallery που ακολουθεί και θα δεις ότι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια Αραβανή.