Η αποχώρηση του Άρη από το Greek Idol και η σπόντα του Πέτρου Κωστόπουλου προς το κοινό. Όλο το παρασκήνιο

Η αποχώρηση του Άρη από το Greek Idol και η σπόντα του Πέτρου Κωστόπουλου προς το κοινό. Όλο το παρασκήνιο

Με μια αποχώρηση έκπληξη έκλεισε και το Σάββατο το βράδυ το Greek Idol. Ο νεαρός Άρης παρόλο που δέχτηκε την καλύτερη κριτική από την επιτροπή δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και με ένα πλατύ χαμόγελο εγκατέλειψε ως νικητής.

«Πέρασα μοναδικά. Έμαθα πολλά. Η επιτροπή, το κανάλι, η κυρία Κορομηλά με έβαλαν σε έναν σωστό δρόμο. Δεν υπάρχει πικρία. Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Είδατε ότι όλοι σηκώθηκαν και με χειροκρότησαν. Αυτό σημαίνει πολλά. Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησα και το όνειρό μου συνεχίζεται για να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ» μας είπε ο Άρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του μουσικού παιχνιδιού. Ο Τσακαλάκος πάλι σώθηκε την τελευταία στιγμή αν και είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Μάλλον όμως λειτούργησαν και πάλι τα δυνατά επιτελεία σε Κύπρο και Κρήτη που έσωσαν με ευκολία Μαρία Θεοδώτου και Γιώργο Ξυλούρη.

Αν και με μέτρια απόδοση, έμειναν και συνεχίζουν προς τον τελικό. Ο Πέτρος Κωστόπουλος πέταξε και το καρφάκι του στο τέλος ζητώντας τον λόγο από την Ρούλα Κορομηλά. «Εύχομαι να μην ψήφιζε τόσος κόσμος για να έμενε ο Άρης. Δεν πάει να πει ότι όταν σε ψηφίζουν ότι είσαι και ο καλύτερος είπε προς το κοινό. Μια σπόντα που πιθανόν να πήγαινε στην Μαρία και στον Γιώργο που στο παρελθόν είχε έρθει σε αντιπαράθεση. Κατά τα άλλα η κριτική επιτροπή ήταν καλή με τα παιδιά. Ήταν όμως καλές και οι ερμηνείες. Η Νικόλ από το περσινό παιχνίδι και ο Νίνο ξεσήκωσαν το κοινό και τραγούδησαν νέα τους κομμάτια. Μάλιστα η εμφάνιση του Νίνο συζητήθηκε μιας και από τον αέρα έκανε είσοδο εντυπωσιακή φορώντας μαύρα γυαλιά.

Η τηλεθέαση έφτασε το 18,6% και άφησε σχετικά καλές εντυπώσεις μιας και απέναντι έπαιζε η εθνική Ελλάδας αγώνα κρίσιμο για την πορεία της με ποσοστά κοντά στο 34%. Αξίζει να προσθέσουμε τέλος και την πανέμορφη εικόνα που παρουσίασε η παρουσιάστρια με άσπρα ρούχα και ελαφρύ μακιγιάζ. Κομψή, αδύνατη και πολύ ετοιμόλογη έδωσε το κάτι παραπάνω στο προχθεσινό «ειρηνικό» Greek Idol.