Η φωτογραφία από τον πρώτο γάμο του Λευτέρη Σουλτάτου: Έχεις δει την πρώην σύζυγό του;

Η φωτογραφία από τον πρώτο γάμο του Λευτέρη Σουλτάτου: Έχεις δει την πρώην σύζυγό του;

Και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει ένα ακόμα γάμο στο βιογραφικό του

Για τον δεύτερο γάμο της ετοιμάζεται η Βάσω Λασκαράκη, όπως έγινε γνωστό πριν μια εβδομάδα περίπου. Ο γάμος θα λάβει χώρα στα Χανιά μέσα στον Ιούλιο όπως έγινε χθες γνωστό.

Αυτός θα είναι ο πρώτος θρησκευτικός γάμος της ηθοποιού αλλά ο δεύτερος θρησκευτικός γάμος του αγαπημένου της Λευτέρη Σουλτάτου.
Ο σεφ υπήρξε παντρεμένος ξανά και φωτογραφία του γάμου είχε δημοσιευτεί στο cretalive με το εξής κείμενο:

«Την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γρηγοράκη παντρεύτηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου Λευτέρης Σουλτάτος την περασμένη Παρασκευή παρουσία συγγενών και καλών φίλων.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου! Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι νιόπαντροι πήραν ευχές για το νέο τους ξεκίνημα από το Δ.Σ του Σωματείου, να τους εύχεται να έχουν μια υπέροχη κοινή ζωή γεμάτη χαμόγελα και χαρές».

Γρηγοράκη και Σουλτάτος έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την πεντάχρονη σήμερα Κάλλια. Η πρώην σύζυγος του Σουλτάτου είναι υπεύθυνη επικοινωνίας σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Δες την φωτογραφία παρακάτω:

Διάβασε ακόμα; Έχεις δει την κούκλα αδερφή του συντρόφου της Βάσως Λασκαράκη;