Η Kim και η Khloe Kardashian έκλεψαν γνωστό οίκο μόδας και δεν είναι αστείο

Η Kim και η Khloe Kardashian έκλεψαν γνωστό οίκο μόδας και δεν είναι αστείο

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Μπορεί να έχουν συγκεντρώσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια στο σπιτικό τους, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν όλα τα μέλη που περιλαμβάνει η οικογένεια Kardashian - Jenner, όμως, απ’ ο,τι φαίνεται, η οικονομική τους άνεση δεν είναι αρκετή για να εξαφανίσει την οποιαδήποτε ορμή να κλέψουν κάτι που δεν τους ανήκει.

Ναι, καλά άκουσες. Δύο Kardashians, η Kim και η Khloe, έκλεψαν και δε σου κάνουμε πλάκα. Η Kim, μάλιστα, παραδέχτηκε μόνη της στο Bustle ότι όταν ήταν έφηβες είχαν κλέψει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από το κατάστημα Dior στη Hawaii.

«Ήμασταν στη Hawaii και υπήρχε αυτό το Christian Dior κατάστημα και κανείς (δε δούλευε) εκεί. Δηλαδή, ήταν στο δάσος… Απλά ένα άδειο κατάστημα. Η Khloe ήθελε πολύ τα γυαλιά ηλίου Dior, οπότε τα πήρε και φύγαμε»

Η Kim αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει αυτά τα γυαλιά ηλίου μέχρι και σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια.

«Αυτά τα γυαλιά ηλίου ήταν τα πάντα. Ακόμα τα έχω μέχρι σήμερα και είχαν τόση πλάκα. Τόσο όμορφα»

Το ότι παραδέχεται την κλοπή -και δη κάνοντας πλάκα- είναι λίγο σοκαριστικό, ομολογουμένως, όμως, πλέον, με αυτήν την οικογένεια όλα να τα περιμένεις.