Η Meghan Markle γεννάει από μέρα σε μέρα και ιδού η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle γεννάει από μέρα σε μέρα και ιδού η απόδειξη

Ανυπομονούμε για το #babySussex

Σε αναβρασμό βρίσκεται το παλάτι και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφού από μέρα σε μέρα πρόκειται να έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry και όλοι ανυπομονούν. Με τα τελευταία στοιχήματα και τις δηλώσεις της Serena Williams να δείχνουν πως το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι, όλα είναι έτοιμα και περιμένουν απλά την κατάλληλη στιγμή.

Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν πως η δούκισσα του Sussex γεννάει τέλη Απριλίου, εμείς πιστεύουμε όμως πως αυτό θα γίνει πιο σύντομα και έχουμε και στοιχείο που το αποδεικνύει. Η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να είναι δίπλα στην κόρη της την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της, ενώ αναφέρεται πως θα παραμείνει για λίγο καιρό σπίτι τους, μέχρι να τακτοποιηθούν, προτού γυρίσει στο Los Angeles.

Η Meghan και ο Harry έχουν ήδη μετακομίσει στο Frogmore Cottage, για το οποίο και ξόδεψαν –σύμφωνα με πληροφορίες πάντα- 3 εκατομμύρια λίρες για να το ανακαινίσουν. Το νέο τους σπίτι έχει μόνο δύο υπνοδωμάτια και είναι αυτό ακριβώς που ονειρευόντουσαν. Μια πηγή μάλιστα ανέφερε: « Η Doria πρέπει να είναι εδώ για τη γέννηση του εγγονιού της και θα μείνει για λίγο διάστημα. Έπειτα θα επιστρέψει και πάλι πίσω στο Τορόντο στα σκυλιά και τη δουλειά της.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr