Η Katy Perry κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ και είναι αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katy Perry κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ και είναι αγνώριστη

Και πανέμορφη

Οι stars του Hollywood είναι υποχρεωμένες να κυκλοφορούν 24 ώρες το 24ωρο περιποιημένες και προσεγμένες, αφού οι παπαράτσι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Υπάρχουν όμως και αυτές που δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα αδιάκριτα βλέμματα και βγαίνουν έξω ακόμη και με τις φόρμες τους και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Και μάντεψε; Αυτές είναι οι καλύτερες από όλες και αυτές που συμπαθούμε ένα κλικ παραπάνω. Κάπως έτσι λοιπόν απαθανατίστηκε και η Katy Perry στο West Hollywood χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έδειχνε τελείως διαφορετική (και απίστευτα εκπληκτική). Η Katy, που την έχουμε συνηθίσει να βγαίνει έξω με αρκετά έντονα make-up looks και που όπως έχει πει κάποτε κοιμόταν βαμμένη, βγήκε τελείως άβαφη και ήταν αγνώριστη.

Όχι όμως με την κακή έννοια που μπορεί να έχει η λέξη «αγνώριστη». Η 34χρονη έδειχνε υπέροχη με το φυσικό της look και θα σου πούμε πως έδειχνε και πολύ νεότερη από 34. Ντυμένη πολύ casual με το φούτερ της και κι ένα καπέλο έκανε τη βόλτα της και μείναμε να τη χαζεύουμε. Make up look- φυσική ομορφιά, σημειώσατε διπλό.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr