H Geri Halliwell μόλις έκανε την εμβληματική χορογραφία των Spice Girls και το Instagram τρελάθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Geri Halliwell μόλις έκανε την εμβληματική χορογραφία των Spice Girls και το Instagram τρελάθηκε

Το reunion τους είναι προ των πυλών

Ένα post της Geri Horner (πρώην Halliwell ή αλλιώς Ginger Spice) ήταν αρκετό για να κάνει τους fans των Spice Girl να ξετρελαθούν. Με το reunion tour του group να είναι προ των πυλών, οι ετοιμασίες και οι πρόβες της Geri είναι πυρετώδεις και το βίντεο με την χορογραφία της ανέβασε την ανυπομονησία των fans στα ύψη.

Η 46χρονη τραγουδίστρια που κάνει συνεχώς πρόβες ανέβασε στο Instagram account της τη στιγμή που κάνει πρόβα την εμβληματική χορογραφία του «Say You'll Be There», με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή. Μπορεί να μην ακούγεται μουσική στο background όμως ακούγεται ο χορογράφος να τη ρωτά αν θα του τραγουδήσει κιόλας.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε και να της αναγνωρίσουμε πως εκτελεί άψογα τη χορογραφία και με απόλυτη ακρίβεια στις κινήσεις της. Μπορεί αρκετά σχόλια να ανέφεραν πως θα έπρεπε να κάνουν όλες μαζί πρόβα, τα περισσότερα όμως εστίασαν στη χορογραφία και στις αναμνήσεις που αυτή τους ξύπνησε. Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το reunion tour και ανυπομονούμε κι εμείς μαζί.

Δες το βίντεο της παρακάτω.