Η Khloe Kardashian ευχαρίστησε την Kim για το ροζ βίντεο της και αυτό ήταν κάπως άβολο

Η Khloe Kardashian ευχαρίστησε την Kim για το ροζ βίντεο της και αυτό ήταν κάπως άβολο

Και όμως αυτό είπε

Την Κυριακή που μας πέρασε το επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians μας επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, με την πιο άβολη ατάκα να βγαίνει από το στόμα της Khloe Kardashian. Και δεν ξέρουμε για σένα, εμείς πάντως νιώσαμε κάπως άβολα. Θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι ακριβώς συνέβη και τι ειπώθηκε που μας «σόκαρε».

Σε ένα σημείο του επεισοδίου για το οποίο υπάρχει και βίντεο, η Kris Jenner μπαίνει στην κουζίνα του σπιτιού κρατώντας στα χέρια της ένα βραβείο MTV για το καλύτερο reality show, το οποίο και έδωσε στην Khloe Kardashian για το Revenge Body. Τότε η μητέρα της τη ρώτησε ποιον θέλει να ευχαριστήσει γι’ αυτό το βραβείο, με την 34χρονη να δίνει μία επική και αρκετά άβολη απάντηση.

«Μετά από τόση πίεση θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο και Σωτήρα μου και την Kimberly για το ροζ βίντεο της». Προφανώς και η έκφραση που χρησιμοποίησε δεν ήταν τόσο κομψή, όσο σου γράψαμε, όμως το άβολο της κατάστασης ήταν ακριβώς το ίδιο. Η Kim πάντως που βρισκόταν στην κουζίνα πάντως, δεν φάνηκε να ενοχλείται από αυτή την απάντηση της αδερφής της.


https://www.instagram.com/p/Bv-jMIIBA52

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr