Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Πριν από μερικές εβδομάδες η Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Μόλις μερικές ημέρες πριν τη χαρούμενη αυτή είδηση είχε γιορτάσει τα γενέθλια του γιου της Σάββα, με τη χαρά και την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η Δούκισσα Νομικού ζει την πιο όμορφη φάση της ζωής της και αυτό αποτυπώνεται μέσα από το Instagram account της. Η γλυκιά παρουσιάστρια και μέλλουσα μανούλα ζει την δεύτερη εγκυμοσύνη της στο έπακρον και απ’ ότι βλέπουμε από τις φωτογραφίες της έχει ομορφύνει πολύ.

Η ίδια δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού της, οπότε δεν ξέρουμε αν ο μικρός Σάββας θα αποκτήσει αδερφούλη ή αδερφούλα. Η Δούκισσα μάλιστα ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της, στην οποία μας δείχνει μια υποψία της φουσκωμένης της κοιλίτσας.

Ποζάροντας μαζί με τον αγαπημένο της φίλο Γιώργο Καπουτζίδη σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, μας έδειξε την κοιλίτσα της και αλήθεια λιώσαμε. «Just the three of us», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, κάνοντας αισθητή και την παρουσία του μωρού της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr