Το σκάνδαλο απιστίας Kate - William κλονίζει το παλάτι: Γιατί δεν κινούνται νομικά;

Πατούλια Κατερίνα
Το σκάνδαλο απιστίας Kate - William κλονίζει το παλάτι: Γιατί δεν κινούνται νομικά;

Οι φήμες περί απιστίας και η απόφαση που πήραν Kate και William

Οι φήμες περί απιστίας του πρίγκιπα William σε βάρος της Kate Middleton με τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους την γειτόνισσα τους και κοντέσα Rose Hanbury δεν αποτελεί σούσουρο μόνο στην Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αρχικά, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Kate να έχει αποκλείσει την μέχρι πρότινος κολλητή της από όλα τα κοσμικά events ενώ λίγο αργότερα έγιναν γνωστές οι φήμες περί απιστίας.

Κι εκεί που είπαμε, βρε λες ο γιος να έμοιασε στον μπαμπά του Κάρολο και να ξενοκοιτάζει, το Παλάτι αποφάσισε να λάβει δράση για να σταματήσουν τα δημοσιεύματα (κυρίως της εφημερίδας The Sun).

Τι ακριβώς έχει συμβεί:

Αρχικά, η Sun ανέφερε πως η Kate και η Rose είχαν έναν άγριο καυγά με αποτέλεσμα η Middleton να την αποκλείσει από τον κοινό κοσμικό τους κύκλο.

Έπειτα, το αμερικάνικο In Touch, προχώρησε κι άλλο αναφέροντας πως ο William είχε δεσμό με την Rose κι όταν εκείνη τον ρώτησε γι’ αυτό προσπάθησε να αρνηθεί τα πάντα γελώντας.

Η Daily Mail υποστηρίζει πως όλες οι φήμες απιστίας είναι fake news και αποκαλύπτει πως και οι δύο οικογένειες, του William και της Rose σκέφτηκαν να κινηθούν νομικά αλλά μιας και δεν υπάρχει καμία απόδειξη στα δημοσιεύματα, αποφάσισαν να τα αγνοήσουν.



Πάντως, το Daily Beast υποστηρίζει πως οι δικηγόροι της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν στείλει μεν μηνύσεις αλλά κατάφεραν να πείσουν τον Giles Coren, τον βρετανό παρουσιαστή και συγγραφέα με μεγάλη γνώση του royal ρεπορτάζ να αποσύρει tweet στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει παράνομη σχέση, όλοι ξέρουν γι’ αυτήν»!

Όσο για το τι θα συμβεί στο μέλλον, ο δημοσιογράφος της Sun Duncan Larcombe ανέφερε πως παραδοσιακά η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν λαμβάνει νομική δράση κατά των δημοσιευμάτων αλλά ο Harry και ο William είναι πιθανό να δράσουν διαφορετικά εφόσον θίγεται η οικογένειά τους.