Το Τατουάζ: Η Ελένη γίνεται «στόχος» του Ορφέα. Τι συμβαίνει;

Το Τατουάζ: Η Ελένη γίνεται «στόχος» του Ορφέα. Τι συμβαίνει;

Ο Ορφέας φτάνει στην Αίγινα!

Οι εξελίξεις στο «Τατουάζ» γίνονται όλο και πιο συνταρακτικές και ο κόσμος αγωνιά για το τι πρόκειται να γίνει με τον Ορφέα. Θα καταφέρει να φτάσει στην Αίγινα; Επίσης, ο χωρισμός της Άννας και του Άλεξ φαίνεται να μην έχει γυρισμό.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς;



Η Ειρήνη κρύβει τον Μανταρίνη στο σπίτι της κι αποφασίζει να εκδικηθεί τον Σέκερη για τη συμπεριφορά του απέναντί της. Ο Αλέξανδρος κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Άννα, ενώ εκείνη μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί πως τον έχασε οριστικά. Ο Θεοχάρης γυρίζει σπίτι, γεγονός που ανακουφίζει πολύ τον Μάριο.

Ο Νικόλας επιστρέφει στην Αθήνα κι αποφασίζει να βοηθήσει την Αθηνά να εντοπίσουν τον Μανταρίνη. Ο Αντώνης ζητά κι άλλα λεφτά από τον Ορφέα για να συνεχίσει να τον βοηθάει κι εκείνος αναγκάζεται να τα δώσει, αφού μόνο με τον Αντώνη θα καταφέρει να πάει στην Αίγινα. Ο Τόνυ στριμώχνει την Άννα και την Αμαλία κι απαιτεί να μάθει που αλλού έχουν μιλήσει για το εμπόριο όπλων, ενώ την ίδια ώρα η Κασσάνδρα βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή.

Η Αμαλία και η Άννα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Τόνυ με σκοπό να αποφύγουν τα αντίποινα του κυκλώματος όπλων. Η Αμαλία ξορκίζει την Άννα να μην ξαναμιλήσει γι’ αυτή την υπόθεση σε κανέναν. Ο Θεοχάρης πείθει τον Παύλο να τον επισκεφθεί στο Λονδίνο για να «ψήσει» τη Μάρθα και να της δείξει πως σοβαρολογεί με το θέμα του διαζυγίου. Παράλληλα οι δύο οικογένειες προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και την Άννα, αλλά όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό.

Η αστυνομία αναζητά παντού τον Ορφέα και παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Στραγγαλιστή. Η Όλγα κάνει καψόνια στον Στέφανο… Ο Νικόλας επαναφέρει το θέμα του γάμου, αλλά η Αθηνά δεν ακούει κουβέντα. Ο Ορφέας μαζί με τον Αντώνη ξεκινούν με νοικιασμένο φουσκωτό να πάνε στην Αίγινα… Στόχος του Ορφέα.. η Ελένη…