Η αλήθεια για τη γέννα της Meghan Markle: Η απόφαση που πήρε με τον Harry (vid&pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αλήθεια για τη γέννα της Meghan Markle: Η απόφαση που πήρε με τον Harry (vid&pics)

Αυτό δεν το περιμέναμε

Η Meghan Markle αναμένεται να γεννήσει μέχρι το τέλος του μήνα και αυτό είναι κάτι που δε περιμένουν μόνο οι κάτοικοι του Λονδίνου, αλλά και πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο. Και ενώ όλοι έχουμε σχεδόν προετοιμαστεί για το μεγάλο γεγονός, η απόφαση που πήρε η πρώην ηθοποιός με τον πρίγκιπα Harry, μάλλον θα σε σοκάρει.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, αλλά και με τη royal εκπρόσωπο Rebecca English, η Meghan Markle και ο Harry αποφάσισαν να μην δημοσιοποιήσουν αμέσως τη γέννηση του παιδιού τους, αλλά ούτε και πληροφορίες γι’ αυτό. «Οι Αυτού υψηλότητες αποφάσισαν να διατηρήσουν τα σχέδια γύρω από την άφιξη του μωρού τους ιδιωτικά. Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τη συναρπαστική είδηση με όλους αφού έχουν πρώτα την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά σαν καινούργια οικογένεια.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι ευγνώμονες για την καλή θέληση και τις ευχές που έλαβαν από ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο καθώς ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το μωρό τους. Ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να διατηρήσουν τα σχέδια γύρω από την άφιξη του πρώτου μωρού τους ιδιωτικά, ωστόσο η καθιερωμένη φωτογραφία θα δημοσιευθεί δύο ημέρες μετά».

Αυτά αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε από το παλάτι του Kensington, δυσαρεστώντας όλους τους royal fans ανά τον κόσμο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr