Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Δούκισσα Νομικού με φουσκωμένη κοιλιά και το φύλο του μωρού

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Δούκισσα Νομικού με φουσκωμένη κοιλιά και το φύλο του μωρού

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν καλεσμένη η Δούκισσα

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Δούκισσα Νομικού μετά από δύο χρόνια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα».

Η Δούκισσα που περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, δεν έκρυψε την συγκίνησή της. Η παρουσιάστρια που είναι μαμά του ενός έτους Σάββα, θυμήθηκε όταν πριν 10 χρόνια επισκεπτόταν καθημερινά το ίδιο στούντιο στο οποίο βρέθηκε καλεσμένη και είπε χαρακτηριστικά:

«Με έχετε συγκινήσει, ερχόμουν πριν δέκα χρόνια σε αυτό το στούντιο, ερχόμουν για τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί».
Όσο για τον σύζυγό της, η Δούκισσα μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια και αποκάλυψε:

«Είμαι τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, θα ήθελα να τον έχω γνωρίσει 10 χρόνια νωρίτερα και να έχω κάνει 5 παιδιά μαζί του. Είναι ευλογία τα παιδιά».



Και μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να ζήτησε να βαφτίσει το παιδί που περιμένει η Νομικού, εκείνη προσπάθησε να αρνηθεί την κουμπαριά πολύ πολύ ευγενικά.

Η Δούκισσα μίλησε και για το μωρό που περιμένει και αποκάλυψε πως είναι 4,5 μηνών ενώ ζήτησε από το κοινό της εκπομπής να της δώσουν ιδέες για όνομα, εφόσον το δεύτερο παιδί της είναι κορίτσι. Κι επειδή η Δούκισσα αποκάλυψε πως έχουν μια υποψία μόνο για το φύλο του μωρού, ο Νίκος Μουτσινάς της έκανε το παλιό τεστ των παλιών μαμάδων με το ψαλίδι και το μαχαίρι και η παρουσιάστρια έκατσε στο ψαλίδι...οπότε μάλλον θα αποκτήσει κοριτσάκι!