Ο τηλεοπτικός Jon Snow αποκάλυψε κάτι που ελπίζαμε να πει για την προσωπική του ζωή

Πατούλια Κατερίνα
Ο τηλεοπτικός Jon Snow αποκάλυψε κάτι που ελπίζαμε να πει για την προσωπική του ζωή

Ο Kit Harrigton αποκάλυψε κάτι που ελπίζαμε

H επίσημη πρεμιέρα του Game Of Thrones, έλαβε χώρα χθες βράδυ στο Belfast της Ιρλανδίας. Εκεί, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς έδωσαν το παρόν ανάμεσά τους κι ο πρωταγωνιστής Kit Harrigton.

Ο 32χρονος γόης του GoT, ξυρισμένος πια και χωρίς το χαρακτηριστικό του μούσι, πόζαρε στο φακό με χάρη. Στο πλευρό του δεν βρέθηκε αυτή τη φορά η εδώ και περίπου ένα χρόνο σύζυγός του Rose Leslie με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και υπήρξαν πρώτα τηλεοπτικό ζευγάρι και μετά ζευγάρι και στην ζωή.
Μιλώντας για το ρόλο του Joh Snow, o Kit αποκάλυψε και κάτι για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε να ακούσουμε, όσο κι αν θέλουμε να γίνει πραγματικότητα:

«Η πιο σημαντική δουλειά που θα κάνω ποτέ, έχει σχεδόν τελειώσει. Περίπου δηλαδή η πιο σημαντική, ελπίζω μια μέρα να γίνω μπαμπάς»!



Εν το μεταξύ, ο Kit μπορεί να μην είχε στο πλευρό του την σύζυγό του αλλά είχε τα τηλεοπτικά του αδέρφια (Sophie Turner, Maisie Williams και Isaac Hempstead) και το πόσο έχουν μεγαλώσει και οι τέσσερις (Μπραν, Άρια, Σάνσα και Τζον) φανερώνεται στην κοινή τους πόζα.



Δες την παρακάτω