Αντίνοος Αλμπάνης ή Ντάνος; Δεν φαντάζεσαι ποιον επέλεξε η Ντορέττα on air!

Πατούλια Κατερίνα
Αντίνοος Αλμπάνης ή Ντάνος; Δεν φαντάζεσαι ποιον επέλεξε η Ντορέττα on air!

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά και της εκπομπής After Dark βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία μίλησε για όλους και για όλα.
Στην ερώτηση αν θα παντρευόταν ξανά ή αν θα σκεφτόταν να αποκτήσει ένα παιδί ακόμα, η παρουσιάστρια εξήγησε χαρακτηριστικά:
«Δεν το έχω αποκλείσει αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο θα ήθελα οπωσδήποτε να ξανακάνω. Δηλαδή δεν έχω την ανάγκη να ξαναπαντρευτώ. Ούτε έχω την ανάγκη να κάνω άλλο ένα παιδί. Αυτά είναι και λίγο του Θεού… αν είναι να προκύψει θα προκύψει».



Κι όχι μόνο! Σε ερώτηση- καυτή πατάτα για το με ποιον θα προτιμούσε να εγκλωβιστεί σε ασανσέρ η Ντορέττα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον Ντάνο με τον οποίο οι φήμες τους ήθελαν κάποτε ζευγάρι και στον Αλκίνοο Αλμπάνη με τον οποίο υπήρξε μαζί πριν μερικά χρόνια.

Η Παπαδημητρίου με τεράστια σιγουριά επέλεξε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τονίζοντας πως αυτός σίγουρα θα έβρισκε την λύση για να απεγκλωβιστούν.

Βέβαια, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως το φιλί στο οποίο δίνει 10 στα 10 ήταν εκείνο του Σάκη Ρουβά με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε ταινία ενώ η Ντορέττα αποκάλυψε και το χειρότερο ραντεβού που της έχει συμβεί. Δες το βίντεο παρακάτω.