Δε θα το πιστέψεις! Κάτι πολύ περίεργο συνέβη με το Instagram της Khloe Kardashian

Νατάσσα Σχοινά
Δε θα το πιστέψεις! Κάτι πολύ περίεργο συνέβη με το Instagram της Khloe Kardashian

Αψυχολόγητη η κίνηση της σταρ

Η Khloe Kardashian τον τελευταίο καιρό έχει περάσει πολλά εξαιτίας της σχέσης της με τον Tristan Thompson. Ο πατέρας του παιδιού της και πρώην σύντροφός της την απάτησε για δεύτερη φορά και πέτρα του σκανδάλου ήταν τώρα η Jordyn Woods, η κολλητή φίλη της μικρής της αδερφής, Kylie Jenner. Οι σχέσεις της με τον Tristan φαίνονται να είναι σε πολύ κακό κλίμα, αφού μέχρι και στο πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους ήταν σα να μην ήθελε να αφήσει τον Tristan ούτε να πάρει αγκαλιά την True.

Πριν λίγες ώρες, όμως, κάτι πολύ περίεργο συνέβη με τον λογαριασμό της Khloe στο Instagram και προκάλεσε μεγάλη απορία στο κοινό. Ξαφνικά, λοιπόν, ο λογαριασμός της έγινε ιδιωτικός. Πλέον, αν θες να παρακολουθείς τη ζωή της, πρέπει πρώτα να κάνεις αίτημα για follow και μετά να περιμένεις τη δική της έγκριση.

Το γιατί τώρα αποφάσισε να το κάνει αυτό αποτελεί μία μεγάλη απορία, αφού έγινε ξαφνικά, χωρίς κάποια προειδοποίηση. Να έχει να κάνει με τον πρώην της Tristan Thompson και πιθανώς με μία ανάγκη της να αποστασιοποιηθεί και ίσως ακόμα και να κρύψει τη ζωή της ίδιας και της κόρης της; (Με πάνω από 91 εκατομμύρια followers λίγο δύσκολο βέβαια). Να υπάρχει κάποιο θέμα προσωπικής της ασφάλειας; Λογικά, μέσα στις επόμενες ημέρες -ίσως και ώρες- η Khloe θα δώσει στο κοινό την απάντηση.