Η North West φόρεσε τα ψηλοτάκουνα της μαμάς της και έκανε απίστευτα πράγματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η North West φόρεσε τα ψηλοτάκουνα της μαμάς της και έκανε απίστευτα πράγματα

Περπατάει καλύτερα και από εμάς

Πριν από δύο ημέρες πραγματοποιήθηκε το πάρτι γενεθλίων της True, της κόρης της Khloe Kardashian. Και μπορεί το πιο σημαντικό όλων να ήταν το βλέμμα που έριξε η Khloe στον Tristan τη στιγμή που πήγε να της πάρει το μωρό από την αγκαλιά, την παράσταση έκλεψε η North West, η 5χρονη κόρη της Kim Kardashian.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να χρησιμοποιεί τα πράγματα της μαμάς της, όμως να περπατά έτσι με τα ψηλοτάκουνά της είναι πραγματικά τρομερό. Η Kim Kardashian ανέβασε κάποια βίντεο από το πάρτι της True, τα οποία έδειχναν τη North να φοράει τα παπούτσια της μαμάς της και να «οργώνει» όλο τον κήπο περπατώντας. Οφείλουμε επίσης να της αναγνωρίσουμε πως το πήγαινε εξαιρετικά και περπατούσε καλύτερα κι από εμάς ακόμη.


https://www.instagram.com/p/BwQ46ILB0qd


https://www.instagram.com/p/BwQ67r3BgMb

Επιπλέον σε ένα από τα βίντεο απαθανατίζεται να κουβαλά την μικρή της αδερφή Chicago, πάντα φορώντας τα ψηλοτάκουνα της μαμάς της. Σε αυτό ακούγεται η Kim να της λέει: «Πώς το κάνεις αυτό με τα ψηλοτάκουνα; Οκ, άφησε την αδερφή σου κάτω τώρα». Τι και αν η reality star της είπε να βγάλει τα παπούτσια; Εκείνη ήταν ανένδοτη.


https://www.instagram.com/p/BwUcZRthFVA

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr