Πότε θα έρθει στον κόσμο το 4ο παιδί της Kim Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πότε θα έρθει στον κόσμο το 4ο παιδί της Kim Kardashian;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το μωρό

Ήταν λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν τέταρτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Kim στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που είχε κάνει στο σπίτι της, αφού είχε πιει λίγο παραπάνω. Λίγες ημέρες μετά η reality star επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας πως περιμένουν αγοράκι και πως αυτή τη φορά έχει διαλέξει άλλη παρένθετη μητέρα.

Πότε όμως θα έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους; Στις 73 ερωτήσεις που απάντησε για το cover της Vogue, η Kim Kardashian επιβεβαίωσε πως το μωράκι τους θα γεννηθεί μέσα στον Μάιο και τρέχει να προλάβει να ετοιμάσει το δωμάτιο για το νέο μέλος στην οικογένειά τους. Σε λιγότερο από 15 ημέρες θα έχουμε μπει στον Μάιο, οπότε θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε και για μία ακόμη ανακοίνωση.

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση on camera σε ένα από τα γυρίσματα του KUWTK, όπου η Kris Jenner είχε μια απίστευτα χαριτωμένη αντίδραση. Επιπλέον η North το μαρτύρησε σε όλους τους φίλους της στο σχολείο και αυτή την αποκάλυψη έκανε η Kim μιλώντας στην αδερφή της Kylie, στην πρεμιέρα του 16ου κύκλου.



«Μια μαμά στο σχολείο μου έστειλε μήνυμα και μου είπε συγχαρητήρια, άκουσα πως έχετε μωράκι. Ναι, η North κυκλοφορεί στο σχολείο και λέει πως επιτέλους θα αποκτήσει έναν μικρό αδερφό και πως ο Saint δεν θα την πειράζει πια», ανέφερε η Kim στην Kylie, ενώ σε άλλη συνέντευξη είπε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το όνομά του να είναι Rob, όπως ο αδερφός της.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr