H Beyoncé αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό για την γέννηση των δίδυμων παιδιών της

Πατούλια Κατερίνα
H Beyoncé αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό για την γέννηση των δίδυμων παιδιών της

To ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας έκρυβε αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε

To πολυαναναμενόμενο ντοκιμαντέρ της Beyonce HomeComing στο Netflix έριξε φως στην επείγουσα καισαρική που έκανε η τραγουδίστρια για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της Sir και Rumi.

Τα δίδυμα που φέτος τον Ιούνιο θα γίνουν δύο ετών, η Beyonce άνοιξε την καρδιά της και σύμφωνα με το Hollywood Reporter αποκάλυψε πως παραλίγο να χάσει ένα από τα δύο παιδιά:

«Η καρδιά ενός από τα παιδιά σταμάτησε όσο ήταν στην κοιλιά μου και έπρεπε να τρέξω στην εντατική και να γεννήσω με επείγουσα καισαρική. Υπήρξαν ημέρες που ένιωθα πως δεν θα τα καταφέρω».



Η Beyonce δεν θέλει να κάνει μεγαλύτερες αποκαλύψεις για το ποιο ήταν το παιδί της που λίγο έλειψε να χάσει αλλά γνωρίζουμε καλά πως μετά την γέννηση των διδύμων, η Beyonce έμεινε δύο εβδομάδες μαζί τους στο νοσοκομείο.

«Ήμουν 98 κιλά όταν γέννησα τα δίδυμα. Ήμουν πρησμένη από την τοξαιμία και ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για πάνω από ένα μήνα. Η υγεία μου και η υγεία των διδύμων ήταν σε κίνδυνο, περάσαμε πολλές εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».