Είναι γεγονός! Δες τις πρώτες φωτογραφίες της Kim Kardashian ως φοιτήτρια Νομικής

Νατάσσα Σχοινά
Είναι γεγονός! Δες τις πρώτες φωτογραφίες της Kim Kardashian ως φοιτήτρια Νομικής

Η διάσημη σταρ κυνηγάει το όνειρό της

Πριν λίγες μόλις μέρες έγιναν γνωστά τα νέα για την επιθυμία της Kim Kardashian να σπουδάσει εγκληματολογία. Για αυτήν της την απόφαση, πολλοί την επιβράβευσαν, ενώ για άλλους φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι ξαφνικά η σταρ απέκτησε το συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Όπως και να έχει, η διάσημη Kardashian έχει ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα και κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Ντυμένη με φόρμα και αθλητικά παπούτσια, η Kim βγήκε από το αυτοκίνητό της, με ένα σακίδιο στην πλάτη και κρατώντας ένα ντοσιέ που, απ’ όσο μπορούμε να διακρίνουμε λέει πάνω του «Criminal». Φυσικά, επειδή μιλάμε για την Kim, όσο απλή και να ήταν, δε θα μπορούσε να μην προσθέσει και την πιο πολυτελή πινελιά της. Τι εννοούμε; Στα χέρια της κρατούσε μία τσάντα αξίας τουλάχιστον 100.000 δολαρίων. Σίγουρα δε μιλάμε για το οικονομικό budget μίας μέσης φοιτήτριας.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

https://www.instagram.com/p/BwZBlweh7xI

Στο Instagram ανέβασε και μία φωτογραφία, όπου φαίνεται να βρίσκεται εν μέσω διαβάσματος κι ανάμεσα στο caption της έγραφε:

«Πέρσι, έκανα εγγραφή με το California State Bar να σπουδάσω στη νομική. Για τα επόμενα 4 χρόνια, απαιτούνται το λιγότερο 18 ώρες διαβάσματος την εβδομάδα και θα κάνω γραπτά και πολλαπλής επιλογής τεστ κάθε μήνα»



«Ένας άνθρωπος μου είπε ότι πρέπει ‘να μείνω στον τομέα μου’. Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να σου περιορίζει το κυνήγι ονείρων σου και την επίτευξη νέων στόχων»

https://www.instagram.com/p/BwSBRu5nmST