Χωρισμός update: Αυτός είναι τελικά ο λόγος που χώρισε η Lady Gaga

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χωρισμός update: Αυτός είναι τελικά ο λόγος που χώρισε η Lady Gaga

Μάλλον δεν ταίριαζαν και πολύ

Πριν από περίπου τρεις μήνες κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η Lady Gaga και ο Christian Carino είναι στα χωρίσματα. Και λίγες ημέρες πριν την τελετή των Oscars 2019 η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της χώρισαν οριστικά. Βέβαια τότε ως αιτία για τον χωρισμό της φαινόταν ο Bradley Cooper και η χημεία της μαζί του, αφού πολύ την ήθελαν να είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ωστόσο, έχουμε ένα update στον λόγο του χωρισμού του ζευγαριού, ο οποίος δεν ήταν τόσο το γεγονός ότι την ζήλευε. Η Lady Gaga δεν ήθελε στη ζωή της έναν άνθρωπο που παραβιάζει την παραγωγικότητα της, και αυτό ακριβώς έκανε ο Christian σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Η πηγή αναφέρει μάλιστα, πως η Lady δεν ήθελε να βάλει την καριέρα της σε κίνδυνο, βάζοντας πάνω από όλους έναν άντρα και αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνουμε απόλυτα. Σε συνδυασμό λοιπόν με τα δημοσιεύματα του Μαρτίου που ανέφεραν πως εκείνος δεν της συμπεριφερόταν καλά στο τέλος της σχέσης τους, δεν μας προκαλεί εν τέλει και μεγάλη απορία ο χωρισμός τους.